Rikke anbefaler at man bruger psoriasis creme med salt

Rikke anbefaler at man anvender psoriasis creme til at reducere psoriasis på kroppen.

Rikke har selv psoriasis, hun fortæller det er en hudsygdom, der er kendt for at ramme både mænd og kvinder. Denne sygdom forekommer i form af et udbrud af røde pletter på forskellige steder af din hud, som er dækket med skæl.

Rikkes erfaringer er, at udbruddet af psoriasis normalt findes i hårbunden, på knæ og albue, men dette er en sygdom, der kan spredes til hele din krop. Der findes forskellige typer af psoriasis, men den mest almindelige er permanent og arveligt.

rikke

Hvis du er offer for psoriasis, og gerne vil holde udbrud til et minimum, vil Rikke fortælle dig, at der er forskellige produkter som du kan drage fordel af. Der er mange håndsæber til rådighed til dig, som kan bruges til psoriasis behandling, men der er også denne kløende hud

Psoriasis creme fra Læsø er en bodylotion med salt samt sheasmør, den er kendt for sin evne til at hjælpe med en behandling mod udslæt og hudsygdomme. Rikke fortæller det er en psoriasis creme, der indeholder vigtige mineraler og vitaminer. Den indeholder desuden sheasmør, som bidrager positivt til at stimulere helingen af såret, og vil bidrage til at gøre din hud blødere.

Rikke kan anbefale denne psoriasis creme. der hedder Creme mod kløe  Hun fortæller den  er velegnet til både at bruge på kroppen og i ansigtet. Denne Psoriasis creme anvendes på områderne af kroppen hvor psoriasis vises, eller du kan anvende den til hele kroppen. Du vil helt sikkert ikke fortryde at du bruger denne creme til at hjælpe med at behandle dit udbrud af psoriasis.