Psoriasis i hovedbund brug da salt shampoo find den rigtige her

Denne håndsæbe og shampoo fra Læsø udmærker sig ved, at indeholde saltlage fra Læsø sydesalt. Sæben er god til al hud, og det gælder især tør og skællende hud, fordi den gemmer på restsaltlage, som fremkommer fra den kendte Læsø sydesalt. Den har derfor en let slibende virkning på huden, og den indeholder alle en række vitale salte, mineraler og sporstoffer, som er gavnlige for din hud. Derfor er den også lindrende for den allestedsnærværende plage psoriasis. Den medicinske forklaring på denne plagsomme sygdom tager sit udgangspunkt i udviklingen af overhudshudceller, hvor, den der rammes, udvikler cellerne seks gange hurtigere end normalt. For meget overhud ses ofte som tykke hvide skæl – hvor lang tid et udbrud varer, er forskelligt fra patient til patient. Man kender ikke den præcise årsag til psoriasis. Det eneste man kan fastslå med sikkerhed, at det ikke er smitsomt. Psoriasis er en såkaldt autoimmun-sygdom med øget forekomst i bestemte familier, og der er en sammenhæng med bestemte typer hud væv. Ellers tales der en del om Psykisk stress, klimaet i den mørke tid, visse former for medicin, rygning, alkohol, forkert kost, overvægt og infektioner som mulige fremkaldende årsager.

Psoriasis i hovedbund

Psoriasis i hovedbund brug da creme og shampoo med salt

Mennesker med psoriasis på kroppen eller psoriasis i hovedbund, oplever en højere grad af depression og angst, og folk med en svær psoriasis dør i gennemsnit fire år yngre end folk uden sygdommen. Psoriasis er også forbundet med en forhøjet risiko for andre alvorlige, kroniske og / eller livstruende sygdomme, herunder hjerte-kar- sygdomme, diabetes, slagtilfælde og kræft. Så mange som 30 procent af mennesker med psoriasis og psoriasis i hovedbund vil blive diagnosticeret med psoriasis-gigt. Denne særlige form for gigt er smertefuld og invaliderende og forårsager skader på leddene. De psykiske gener m.h.t. at vise den rødmende og skællede hud er betydelige, og der kan især i de unge år udvikles en voldsom blufærdighed m.h.t at vise sig nøgen over for det modsatte køn, fordi man tror, at sygdommen er smitsom. I denne situation kan det føles som en uoverstigelig barriere at gå i byen for at finde den eneste ene. Man føler sig uappetitlig, og at det bliver pinligt at komme hjem med en ny partner og tage tøjet af, uden at man har fået fortalt denne person om sin psoriasis. Og tænk hvis man har fedtet sig ind i fedtet creme, for at holde et anfald nede? De mest generte kan endda føle, at det er nødvendigt at mørkelægge rummet. Selv patienter, der har måttet kæmpe med sygdommen i årevis, og som har en fast partner, kan fortsat føle det svært. Når alt dette er skrevet skal det dog også bemærkes, at man rimeligvist kan have et udmærket sexliv som psoriasispatient. Mange især kvinder bliver meget frustreret når de få psoriasis i hovedbunden, da det påvirker deres udseende meget, da man som regel mister sit hår, nogle gange i store totter, andre gange påvirker kløende i hovedbunden, ens hverdag meget, da det generer en konstant, man kan dog rimeligt nemt holdt sin psoriasis i hovedbunden på et niveau hvor det ikke generer ens hverdag, blot ved at anvende en mild shampoo med Læsø salt, her kan du finder denne shampoo.

skæl i hovedbunden

Saltbade og sollys har vist sig at have en helende effekt. Salt fra det Døde Hav har i mange år været benyttet som et dulmende middel mod psoriasis. Det er formodentlig ikke kun saltet, som gør en forskel, men også de mineraler og olier, som findes i det tyktflydende vand i Mellemøsten. Og det var herfra ideen opstod nordpå i det Skandinaviske. For noget tyder på, at vi har den samme form for saltkoncentration på den lille smukke ø i Kattegat. Den vigtigste bestanddel er den salte mineralholdige restlage fra salt-syderierne på Læsø. Naturlige mineraler, jod og andre gavnlige sporstoffer i restlagen gør, at netop denne kombination er velegnet til den meget tørre, røde og skællede hud eksempelvis på albuer og knæ. Desuden har den vist sig at have en effektiv virkning overfor bristede hæle og fingre. Restlagen kan anvendes i forbindelse med hårbundskur, hvis hovedbunden er meget tør og skællet.

Læsø sæbe med restsaltlage og andre produkter med denne vigtige ingrediens forhandles fra Kingbo, hvor forbruget af kombinationer af Læsø varer øger effektiviteten. Selve sæben købes ofte af forbrugere med hud og eksem problemer. Mange med problemhud i hænderne bruger kun denne sæbe i den daglige husholdning.