Brug psoriasis creme til at holde psoriasis i skak

Psoriasis er en plage, for hvilken der ikke findes nogen helbredelse om end forskningen til stadighed præsenterer bedre og bedre resultater. Årsagerne til psoriasis er fortsat ukendte. Stress og infektioner udelukkes ikke som mulige forklaringer hos arveligt anlagte patienter. Sygdommen er i udbrud en immun tilstand, som kan forårsage voldsomme symptomer på huden og leddene. Når en person har psoriasis, sker der det, at hudens proces med hensyn til celleskift accelererer. De få dage, det tager at erstatte hudceller, skal ses på baggrund af, at det normalt tager hele 21-28 dage at gennemgå samme proces. Eller sagt med andre ord – Nyere forskning konkluderer, at psoriasissens årsag findes i immunsystemet. Immunsystemet indgår i en flerhed af organer, vævstyper, proteiner og celler, som modvirker smitte, der skyldes virus, bakterier, svampe og parasitter. Når immunceller (T-celler) udløses og bliver overaktive, bekæmper de en infektion eller de helbreder et sår. Det er dette, der medfører, at der skabes en hurtig vækst af hudceller. Problemet, de medicinske forskere bakser med, går på, hvad der i begyndelsen får immunsystemet til at reagere på denne måde

Et kløende helvede uden en god psoriasis creme

Overfloden af hudceller arbejder sig op til at danne en hudplage i form af en vedvarende uudholdelig kløe.

psoriasis creme

 

Psoriasis kan opstå på et hvilket som helst område af kroppen, herunder i hovedbunden, på hænder, fødder og på kønsorganer. Det ligner en betændelse, der dækker store dele af huden som et højrødt udslæt med hvide skæl. Plamagerne ytrer sig som store pletter, der i omfang svarer til en håndflade. Mindre udtalt er den lokale rødme møntstore eller dråbeformede pletter. Især bagsiden af albuen, forsiden af knæene og ryggen er udsatte områder. Nogle patienter oplever, at man midlertidig kan være sygdomsfri, problemet er alligevel, at sygdommen har det med at vende tilbage. Psoriasis er på ingen måde smitsom hverken fra person til person eller fra det ene sted på kroppen til det andet.

Er der håb?

Sygdommen kan som antydet ikke helbredes fuldt ud, men den kan lindres så meget, at patienterne oplever drastiske forbedringer. Viften af behandlinger for psoriasis er der flere af. Mange patienter oplever heldigvis, at deres psoriasis kan styres tilfredsstillende. Dog indebærer den rette behandling eller kombinationen af behandlinger en proces med en ”forsøg – fejl” behandling. Man er nødt til at prøve sig frem. Hvad der især har vist sig som effektivt, er naturligt krystallinsk salt! Undersøgelser antyder, at badning i Det Døde Hav i Israel er succesfuld, når det kommer til at tilvejebringe en mild lindring. Saltindholdet i dette vand er meget høj. Men for virkeligt at kunne drage fordel af denne behandling, skal man tilbringe mindst to uger med badning i verdens mest saltfyldte vand i Det Døde Hav. Herhjemme finder saltudvinding sted på Læsø og ved Mariager fjord. På Læsø tilbydes der kurophold, og selvom saltkoncentrationen efter salt-sydning af havvandet omkring Læsø ikke skaber den samme koncentration af salt som i Døde Havet beretter begejstrede patienter om en lindring.

Psoriasis creme med den gavnlige Læsø salt kan nemt købes hjem til dig selv

Nu er det ikke alle forundt, at drage til Israel eller for den sags skyld Læsø. Kurophold koster penge, mange penge. Så hvis man synes ”det koster en hel bondegård” er der andre muligheder. Psoriasis creme er en af dem. Behandling findes i flere kategorier under navnene creme, salve, gele, shampoo eller balsam. En velegnet lindring afhænger af psoriasissens lokalisering på kroppen. Cremer, salver og gele indebærer som så mange andre ting både fordele og ulemper. Gele f.eks. er mere brugbar i hårbunden end salven, hvilket har at gøre med produkternes fedtindhold. Creme er især anvendelig til ansigtspleje og til synlige steder på huden, hvor et kosmetisk præparat er ønskeligt. Psoriasis behandling kan afhænge af, hvor berørt huden eller hovedbunden er i det ramte område. Psoriasis lindres med forskellige psoriasis cremer, og med hensyn til kløe i hovedbunden findes der en mild men effektiv psoriasis shampoo, som har begejstret en del patienter. Den slags produkter kan ganske enkelt købes ved brug af nethandel. Særligt vigtigt er det, at man kan købe en psoriasis creme mod den frygtelige hudkløe og særligt kløe i hovedbunden. ”Morgenfruerne på Læsø” er f.eks. en bodylotion creme mod kløe på kroppen til dem, der er lider af udslæt eller hudsygdomme, Derfor bruges den også af mange, der lider af sår på kroppen, røde pletter, eller eksem; den kan anvendes af alle, dog vil den glæde mest hos de, der har problemer med kløe på kroppen. Personer, der lider af tør hud, sår på huden, røde pletter eller har eksem, har glæde af dette. Denne bodylotion med saltrestlage indeholder ekstra mange mineraler og lækre olier, så du rigtig kan forkæle din hud. Shampoo med havsalt mod kløende hovedbund formindsker psoriasis. Sæbe i behandlingen indeholder også Læsø restlage og andre naturlige ingredienser. Foretager man først indsæbning, vask og skyl med denne sæbe, og anvender man efterfølgende et af de helende produkter, er behandlingen mest effektiv. Fælles for et produktsortiment, der baserer sig på økologi er naturligvis at disse produkter er mere milde mod huden fordi de ikke indeholder skadelige kemiske stoffer. Brug af ingredienser, der stammer fra planter og natur til en ”Make Over” af din hud indebærer, at du finder dig et produkt, der arbejder med de naturlige processer, der foregår i din hud. hvilket er en ydet garanti for, at du her har den bedste pleje, der findes på markedet.

Raz Spa ”Repair Creme”.

psoriasis creme

Tusindkunstneren ”Raz” med det civile navn Rasmus Bjørn Andersen er kendt for sin ”Repair Creme”. Denne psoriasis creme er, selvom den finder flere anvendelser, navnligt sammensat af forskellige organiske ingredienser for at lindre hudproblemer og følsom hud. Igen er der tale om en paraben-fri naturcreme. Ikke nok med at den er virksom mod tør hud, sår, rødmen, irritation og eksem. Den er også fabelagtig god til læber, tør hud, eksem og øjencreme. Indholdet af Shea-smør, lanolin og bivoks har en god effekt på hudproblemer. Raz’s ”Repair Creme indeholder bergamot, som også har en god virkning mod sår, irritationer, akne, eksem og lignende.