Der er forskellige symptomer på psoriasis

Du ved sikkert ikke noget om psoriasis før du selv har fået det konstateret på din egen krop. Psoriasis er en velkendt hudsygdom, den kan ramme næsten hvem som helst. Den kan udløses af mange ting som f. eks. bakterier og toksiner. Hvis du kommer i kontakt med sådanne ting, så kan det give anledning til sygdomme som psoriasis.

Psoriasis begynder som en lille rød skællede plet eller mange af disse pletter.

Plaque psoriasis er den ”udgave” af psoriasis som de fleste få, helt op til 80 % af de personer der rammes af psoriasis, har Plaque psoriasis, som er meget kløende og du vil føle smerte. Især når du ridser hud overfladen i det ramte hudområde. De hyppige steder denne form for psoriasis rammer er generelt i armhulerne, på knæene, albuerne. Du kan på denne side læse mere om de forskellige “udgaver af psoriasis” Dette giver anledning til en lille sølvskinnende skala, som vil være det første symptom på psoriasis, du vil opleve.

Hvis du ikke giver de forskellige symptomer på psoriasis for meget opmærksomhed, så vil flere små skællede pletter vise sig, og som sædvanlig, så vil du kredse dig, du vil ridse dem og fjerne pletter i huden for at aflaste din kløen. Når du ridser større skællede pletter, vil du skade et større omfang af huden. Med tiden vil de begynde at kombinere med hinanden.

Hvis dine tå negle bliver gullig eller tykkere, så er det et tegn på parasitter, toksiner og bakterier, som er årsag til psoriasis. Hvis dine finger negle er blive eroderet, så er det en anden psoriasis symptom, der gør det muligt for dig at vide, at du oplever psoriasis.